O nama

MONITORING USLUGE

Stručno. Odgovorno. Posvećeno.

Nakon skoro 20 godina na tržištu, kompanija Monitoring postala je deo BSS grupacije. Ova akvizicija je usklađena sa našom strategijom širenja ponude sa dodatnim uslugama i omogućiće nam da pružimo napredne i savremene usluge našim korisnicima, u skladu sa svetskim standardima i trendovima. Neke od promena koje smo implementirali i koje su u toku:

Dodatni kontrolno-operativni centar za veću bezbednost

Da bismo osigurali usklađenost sa EU standardima, oformili smo dodatni kontrolno-operativni centar. Trenutno, Monitoring ima opremljen i funkcionalan centar u Beogradu i Nišu, sa 200km udaljenosti, što nam omogućava najviši nivo zaštite i sigurnosti, a sve u skladu sa zahtevima standarda iz oblasti daljinskog nadzora i rada kontrolno-operativnih centara (EN 50518).

Usaglašenost sa standardima i sa lokalnim zakonskim regulativama

Da bismo mogli da pružimo našim korisnicima usluge na najvišem nivou, oba kontrolno-operativna centra Monitoringa urađeni su u skladu standardom EN 50518, koji u Evropi reguliše način funkcionisanja i poslovanja centara za prijem alarmnih signala (Alarm Receiving Centres), i trenutno prolaze kroz detaljnu proveru usaglašenosti i proces sertifikacije.

Proširena ponuda

Kroz Monitoring korisnici mogu da dobiju i uslugu fizičkog obezbeđenja na teritoriji Srbije, a što se tiče ostalih zemalja koje pokrivamo, imamo partnersku saradnju sa lokalnim kompanijama za fizičko obezbeđenje, a sve u cilju pružanja brze i kvalitetne intervencije u slucaju krađe i u slučaju udesa. Napominjemo da su naši interventni timovi sertifikovani za: pružanje prve pomoći, početno gašenje požara, EU sertifikat za rukovođenje AED aparatima.

BSS Group

Nastala kao strategija za pružanje efikasnih rešenja za neke od najvećih izazova u svakoj od oblasti bezbednosti.
BSS Grupa nudi sveobuhvatnu podršku u trenucima kada je najpotrebnije, i nakon više od 12 godina iskustva, transformiše svoj portfolio kompanija kako bi nastavio pionirsku prednost na tržištu u novoj tehnološkoj eri.
Saznajte više

KONTAKT

Monitoring d.o.o.
Brodarska bb, 11070 Novi Beograd

office@monitoring.rs

Call Centar 0800 15 15 14

Monitoring je član BSS GRUPE.